Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ďalší prípad v Británii! Mariana prišla o deti, z pomsty...
Zdielať na

Ďalší prípad v Británii! Mariana prišla o deti, z pomsty...

Vo Veľkej Británii trpí ďalšia slovenská matka. Britský sociálny servis jej odobral deti pre údajnú pomstu jej bývalého partnera. Ten pracovníkom SS oznámil, že ich žena týra. Ona tvrdí, že ich vychováva tak, ako je zvykom u nás na Slovensku.

Fyzické násilie sa nepreukázalo

Slovenka Mariana má so svojím portugalským priateľom dve deti - desaťročnú Aničku a štvorročného Jamesa. Žijú v britskom meste Stowmarket, ktorý je od Londýna vzdialený necelých 100 kilometrov. Spočiatku všetko vyzeralo ideálne, no potom prišli hádky. Mariana sa rozhodla od svojho priateľa odísť.

A to nemala podľa slov jej matky robiť. Ako tvrdí, Jorge Manuel sa chcel Mariane pomstiť. Pracovníkom SS oznámil, že jeho partnerka deti bije. Tí ju začali sledovať. Fyzické týranie sa nikdy nepreukázalo.

Mariana mala ťažké detstvo

"Slovenská výchova je určite iná ako britská. Dám deťom niekedy na zadok cez šaty, ale nikdy to nebolo žeby som ich zmlátila s modrinami odviedla do nemocnice," bráni sa matka. 

Pri psychologickom posudku sa mala Mariana čo najviac otvoriť. A to aj urobila. Povedala aj to, čo možno nemala. "Keď som mala šesť, stratila som matku. Jej druh ju zavraždil a ja som ním bola zneužitá," priznala.

V máji Mariana o deti prišla. "Najviac mi chýba spoločný život s deťmi - obedy, večere, spoločné prechádzky," tvrdí. Pri živote ju držali len deti. "Na zlé spomienky som už zabudla, teraz sa mi vrátili." Dokonca uvažuje aj o samovražde. Sociálka odmietla prípad komentovať. Expriateľ takisto. Konečný verdikt má padnúť v novembri.

Všetko o pochybných adopciách detí si môžete prečítať TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy