Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Anonymous v akcii. Chcú napadnúť britskú sociálku SS
Zdielať na

Anonymous v akcii. Chcú napadnúť britskú sociálku SS

Skupina Anonymous si všimla problém s nútenými adopciami vo Veľkej Británii. Na internete sa objavilo video, ktoré toto tvrdenie dokazuje. Má jednoznačne poukázať na nekalé praktiky a nespravodlivosť systému na ostrovoch. Nie je preto vylúčené, že sa proti nemu bude bojovať už aj takýmto spôsobom.

Žiadame spravodlivosť pre tisíce detí

Video na internete začína predstavením problému so sociálnou službou SS v Británii. Automatom načítaný text hovorí jasne. "Sme tu, aby sme poukázali na korupciu utajených rodinných súdov. Žiadame spravodlivosť pre tisíce detí, ktoré kradne a následne predáva SS každý rok," znie načítaný text. 

Po úvodnom slove nasleduje reportáž spravodajskej televízie, v ktorej vystupuje aj uznávaný investigatívny novinár Christopher Booker, ktorý bez strachu na problém poukázal práve v Británii. "Mám prípad, keď matka prišla do nemocnice porodiť svoje dieťa a čakalo tam aj 5 policajtov s dvoma sociálnymi pracovníkmi," opisuje investigatívny novinár Daily mail Christopher Booker.

Obrovský biznis

Po reportáži pokračuje hlasový automat. Informuje o tom, čo už poznáte z nášho spravodajstva. Od nezmyselnej utajenosti až po obrovský biznis s nevinnými deťmi. Na záver vidieť demonštráciu na známej 10 downing street. Napriek zákazu demonštrácií počas olympijských hier.

Všetko o pochybných adopciách detí si môžete prečítať TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy