Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jeseň dorazí už tento týždeň, v nedeľu bude 16 °C
Zdielať na

Jeseň dorazí už tento týždeň, v nedeľu bude 16 °C

V každom kúte Slovenska je iné počasie. Kým na východe sa prebudili do upršaného dňa, na západe krásne svieti slnko. Aj po zvyšok dňa sa obyvatelia od Bystrice na východ musia pripraviť na prehánky. Jasný deň si užijú všetci v Bratislave, Nitre či Trenčíne...

SATELITNÉ ZÁBERY AKTUÁLNEHO VÝVINU POČASIA NÁJDETE TU.

Na západe krajiny očakávajte vrámci Slovenska najkrajšie počasie, na niektorých miestach tu počas dňa vystúpi teplota až nad 20 stupňov Celzia. Horské doliny a kotliny pôjdu k šiestim až k siedmim stupňom. Na severnom a východnom Slovensku bude trošku chladnejšie, bude polooblačno až oblačno. 

Víkend bude chladný

V ďalších dňoch sa naplno prejaví jesenný charakter počasia. Vo štvrtok bude ešte teplo, maximálna teplota od 18 do 24 stupňov. V priebehu piatka cez naše územie bude postupovať studený front. Nebude však veľmi výrazný, zrážky možno očakávať v noci.

V priebehu soboty a nedele očakávajte výraznejší vpád studeného vzduchu. V sobotu aj veterno, na severe len 13 až 14 stupňov. V nedeľu a v pondelok sa už ochladí na celom našom území. Pondelková najvyššia teplota len 14 stupňov Celzia, na severozápade to bude pod 10 stupňami.

Chcete mať stále najaktuálnejšie informácie o počasí? Stiahnite si NAJLEPŠIE POČASIE do vášho iPhonu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy