Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Leto ako z rozprávky. Kúpaliská si konečne zarobili
Zdielať na

Leto ako z rozprávky. Kúpaliská si konečne zarobili

Kombinácia horúceho vzduchu, pálivého slnka a dusna mnohých z nás vyhnala k vode. Tešili sme sa nielen my, ale najmä kúpaliská, ktorých zisk je oproti minulému roku neporovnateľný. Leto, ktoré naozaj vyšlo na jednotku, predviedlo, ako sa to má robiť a prevádzkari kúpalísk tak mohli opustiť ziskami červené čísla, v ktorých sa ocitli vlani.

Leto bolo,  a ešte stále je bohaté. Meteorológovia zaznamenávali teplotné rekordy a prevádzkari kúpalísk s úsmevom na perách zhodnotili vysoké čísla a úspech v návštevnosti.

Opravia staré bazény

Riaditeľ Správy telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR,  Jozef Chynoranský, komentoval výsledky sezóny týmito slovami: „Tento rok sme zaznamenali rekordnú návštevnosť, viac ako 234 000 návštevníkov aj keď, samozrejme, sezóna nám ešte beží...“  

Dobrou správou je, že počasie nesklamalo a slniečko nám pražilo na všetkých častiach územia približne rovnako intenzívne. Prilepšili si tak menšie aj väčšie zariadenia, od maličkých kúpalísk až po akvaparky na celom Slovensku. Dokonca sa im podarilo vykryť obrovskú finančnú stratu z minulého roka. Za zarobené peniaze tak môžu rekonštruovať staršie priestory.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články