Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ľudia ma poslali do..., hovorí Mečiar na výsledky volieb
Zdielať na

Ľudia ma poslali do..., hovorí Mečiar na výsledky volieb

Vladimír Mečiar v Trenčianskych Tepliciach oslavoval svoju 70. Zablahoželať mu prišli jeho najbližší. Povedal, že si v súčasnosti užíva rodinu, najmä vnúčatá a každý deň poctivo cvičí.

Návrat do politiky neplánuje

Dobrú náladu mu nepokazilo ani to, že spôsob, akým nadobudol vilu Elektra začal vyšetrovať Úrad boja proti organizovanej kriminalite. Novinárom prezradil, že návrat do politiky zatiaľ neplánuje. Mečiar je presvedčený o tom, že Slovensku dal toľko, čo žiaden iný Slovák.

Mečiar sa vyjadril aj k súčasnej politickej situácii. Podľá neho má premiér Robert Fico len dve alternatívy. „Buď prejde na funkciu prezidenta Slovenskej republiky alebo s obrovskými problémami bude končiť tretí rok vlády. Tretí rok, nehovorím všetky štyri,“ povedal.

Politici sú opití mocou

Ako ďalej podotkol, verejnosť čaká na nové politické osobnosti, subjekty aj iný spôsob myslenia. Súčasná vláda podľa neho nenapĺňa svoje vyhlásenie, chýba jej diskusia a reálne riešenie problémov. „Nie sú ochotní ani stretnúť sa a porozprávať, sú ako keby opití mocou. Ale po každej opici príde vytriezvenie,“ povedal na margo súčasných politikov Mečiar.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy