Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dôchodcov vystrašil v kúpeľni had
Zdielať na

Dôchodcov vystrašil v kúpeľni had

Asi málokoho poteší, keď ho v kúpeľni sledujú cudzie oči. Navyše, ak sú to oči hada. Preto sa nemožno čudovať vystrašenej reakcii obyvateľov jedného banskobystrického paneláku. Ukázalo sa, že jedna z rúr v kúpeľni pána Molnára nebola rúrou. Bola to exotická užovka, ktorá zrejme ušla neznámemu chovateľovi. Našťastie nebola jedovatá.

Nevítaného návštevníka medzi rúrami v kúpeľni objavil pán Molnár. Exotický plaz pochádzajúci z Južnej Ameriky zrejme ušiel chovateľovi.

Objavili ju pod vaňou

"Zasvietil som baterkou a ono to zdvihlo hlavičku," povedal Peter Molnár. "Po rúrach cez stúpačky sa on vie dostať z bytu do bytu, stáva sa, že ujde a ľudia sa boja," tvrdí zoológ Stanislav Ondruš.

Komu však patrí nikto nevie, v paneláku väčšinou žijú dôchodcovia a k hadom nemá nikto z nich vzťah. Užovka sa pred zvedavcami skryla medzi múrmi a trvalo dlhé minúty, kým sa ju konečne podarilo objaviť pod vaňou.

Čakajú na majiteľa

Domáci si vydýchli až potom, ako sa hada podarilo zavrieť do akvária. Susedy, ktoré dovtedy postávali pred domom sa až potom odhodlali vrátiť dnu.

Užovka skončila v teráriu, ktoré pre ňu pripravili pracovníčky obchodu pre chovateľov. Tu počkajú, či sa jej majiteľ náhodou neohlási.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy