Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mňau, mňau! Prievidzskí policajti budili hluchého psíka
Zdielať na

Mňau, mňau! Prievidzskí policajti budili hluchého psíka

Tak toto bol jeden z najkurióznejších prípadov v histórii prievidzských mestských policajtov. Dostali totiž od vydesených ľudí hlásenie, že pri jednom z domov leží nehybne, bez reakcií na okolie a už poriadne dlho psík a je zrejme mŕtvy. Privolaná hliadka sa ho márne pokúšala zobudiť.... Rozuzlenie prípadu je úsmevné.

Ani mňau, ani piskot, ani krik

"Hliadka okamžite oznámenie preverila. Ukázalo sa, že išlo o psa rasy labrador, ktorý nehybne ležal vedľa rodinného domu. Skúšali ho policajti osloviť - krikom, pískaním aj napodobňovaním rôznych zvieracích zvukov, ale pes na nič nereagoval," informoval s úsmevom policajt Vít Zajac.

Nika je hluchá a tvrdo spáva

Ľudia sa totiž zľakli, že psík uhynul a jeho telo nikto doteraz neodpratal. Hliadka sa však chcela uistiť, či psík náhodou len tvrdo nespí. A rozuzlenie?

Dopomohol k nemu majiteľ psíka. Alebo konkrétne fenky Niky. "Ja keď ju chcem zobudiť, keď tvrdo zaspí, môžem na ňu kričať čokoľvek. Treba do nej len trošku ťuknúť a potom sa zobudí." Nika je totiž hluchá a spáva skutočne hlboko. Teší sa však dobrému zdraviu!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy