Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Robert Fico presviedča straníkov, že Smer je ako futbalová Barcelona
Zdielať na

Robert Fico presviedča straníkov, že Smer je ako futbalová Barcelona

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Robert Fico presviedča bratislavských straníkov o tom, ako chce viesť stranu do volieb. A prirovnáva ju k silnej futbalovej Barcelone. Po vlne kritiky vnútrostraníckych pomerov diskutuje so štruktúrami po celom Slovensku. Náš štáb monitoroval situáciu pred sídlom bratislavskej krajskej organizácie.

Robert Fico teda pokračuje vo svojom turné po straníckych krajských organizáciách. Dnes navštívil bratislavských spolustraníkov. Tí sa začali zbiehať okolo 14:00, zo známych tvári bolo možné zachytiť príchod ministra Kamenického či poslanca NR SR Jariabka. O druhej prišiel aj Robert Fico,  v neuveriteľne dobrej nálade, dokonca si zavtipkoval s novinármi, čo naozaj nebýva uňho zvykom.

Na otázku, aké sú reakcie straníkov, ktorí v minulosti prejavili nespokojnosť s tým, kam sa strana uberá a ako jej klesajú preferencie, tak hovoril o tom, že v tých štruktúrach v Nitre, Trnave, kde bol v uplynulých dňoch, vraj zažil veľmi dobrú náladu. Nechcel hovoriť o nejakej kritike, hovoril o tom, že straníkov predovšetkým zaujíma to, aby strana bola stabilná a jednotná a aby navonok nebolo vidieť nejaké trieštenie.

Otvorene hovoril o tom, že do volieb určite ostane predsedom, potom stranu čaká stranícky snem. Na ňom sa budú riešiť aj personálne záležitosti. Zajtra to už ale Robert Fico vôbec nemusí mať také príjemné, ide do Košíc a do Banskej Bystrice, kde tá kritika zaznieva najhlasnejšie a kde je najviac kritikov. V Bratislave dnes vládla naozaj veselá atmosféra.

Keď sme sa pýtali Roberta Fica, prečo sa všetci smejú, odpovedal, že určite si hovoria nejaké vtipy. Požiadali sme ho, aby nám povedal nejaký vtip sám o sebe, ale iba sa zasmial a odišiel. S otázkou ako vníma vnútrostranícku situáciu, sme oslovili aj premiéra Petra Pellegriniho, ktorý bol ale veľmi strohý a povedal len, že sa teší z toho, že tu táto diskusia je a on sa zatiaľ môže venovať svojej premiérskej práci

Ex-premiér Robert Fico naďalej cestuje so štátnou ochrankou:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy