Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Robert Fico mieri do regiónov. Okresné organizácie kričia - konečne
Zdielať na

Robert Fico mieri do regiónov. Okresné organizácie kričia - konečne

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Po tom, ako sa Robert Fico najprv na dva týždne stratil a v piatok opäť objavil na verejnosti, zverejnil nielen to, že stranu do volieb povedie naďalej ako predseda, ale pridal aj svoje plány.

​A to nielen na najbližšie dni. Líder Smeru sa rozhodol cestovať po Slovensku a diskutovať s krajskými a okresnými organizáciami. Poniektorí z nich to komentovali v duchu jediného slova - konečne! Problémov, na ktoré vo svojich listoch nedávno upozornili košickí i banskobystrickí funkcionári má totiž Smer dosť. Napríklad chýba komunikácia vedenia strany s regiónmi a strane dlhodobo klesajú preferencie.

"Ja spúšťam vnútrostranícku diskusiu. Sám absolvujem teraz desiatky stretnutí. Budete ma vidieť a cítiť po celom Slovensku. Sám si chcem vypočuť názory okresných štruktúr," povedal v piatok Robert Fico. 

"Som veľmi rada, že naším vyhlásením sme podnietili pána predsedu, aby po dlhom čase navštívil regióny, aby sa stretol so svojimi okresnými a krajskými predsedami. Nakoniec - krajskí predsedovia ho museli prosiť listom, aby ich prizýval, aby mali informácie a s niektorými okresnými predsedami sa už nestretol aj niekoľko rokov," povedala okresná predsedníčka  Monika Smolková.

"Ja to vítam, pretože to je presne to, po čom volali regióny. Som rád, že pán predseda sa vydá do jednotlivých regiónov, stretne sa regionálnymi štruktúrami. Ja som takisto kedykoľvek pripravený do tejto diskusie o budúcnosti strany sa zapojiť. Zdôrazňujem, dôležitý je obsah, a to ako má vyzerať sociálna demokracia v 21. storočí," uviedol premiér Pellegrini. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy