Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Robert Fico sa po dvoch týždňoch našiel
Zdielať na

Robert Fico sa po dvoch týždňoch našiel

Archívna reportáž

Robert Fico sa dodnes nevyjadril ani k výsledkom volieb do Európskeho parlamentu, ani k listu o členov Smeru z východného Slovenska. Tí žiadajú jeho odchod zo strany.

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Predseda strany Smer-SD sa po dvoch týždňoch našiel. V dopoludňajších hodinách prišiel do centrály strany na Súmračnej ulici v Bratislave.

Denník Pravda priniesol 31. mája informáciu, že Robert Fico odcestoval do Izraela, kde vyhľadal lekársku pomoc. 

Krátko po desiatej prišiel Robert Fico do centrály strany. Vyšiel zo svojej dodávky a dnu vošiel zadných vchodom. Hovorca strany Ján Mažgút pritom televíziu JOJ v tom čase presviedčal, že nikto z vedenia v piatok do centrály strany nepríde. 

Dodávka, ktorou sa vozí Robert Fico, stojí pred centrálou strany. 

TV JOJ

"Odletel do Izraela. Zveril sa do rúk tamojším najlepším kardiológom. Potrebuje, aby mu poradili a pomohli s jeho verejne známymi problémami so srdcom," uviedolpre Pravdu nemenovaný zdroj zo Slovenska. Informáciu potvrdila aj izraelská strana, pričom dodala, že o pobyte Roberta Fica v krajine bol informovaný aj izraelský premiér Benjamin Netanjahu. 

Nikto z jeho straníckych kolegov ale o tom nevedel. TV JOJ zisťovala, či členovia strany Smer-SD vedia o momentálnom pobyte Roberta Fica v zahraničí. "Je mi známe, že tento týždeň je Robert Fico mimo republiku, viac ale neviem. Nič som nepočul, takže sa určite nič nedeje, " informoval podpredseda Smeru, Miroslav Číž. "Nemám informácie, ani neviem, že je mimo," povedal Martin Glváč, podpredseda NR SR. Robert Kaliňák sa zatiaľ k situácii nevyjadril a hovorca Smeru-SD Ján Mažgút, ako sám povedal, sa k situácii vyjadrovať nebude. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy