Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
FOTO: V roku 2013 chcel Fico mier s novinármi, teraz im nadáva do zločincov
Zdielať na

FOTO: V roku 2013 chcel Fico mier s novinármi, teraz im nadáva do zločincov

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA/ZVOLEN / V roku 2013 sa expremiér Robert Fico zúčastnil ako hosť súťaže Štúrovo pero vo Zvolene. Do kroniky vtedy napísal, že si želá mier so súčasnými aj budúcimi novinármi. Vo štvrtok, krátko po voľbe ústavných sudcov, ich nazval zločincami.

"Želám si večný mier so súčasnými aj budúcimi novinármi. S úctou Robert Fico," toto napísal do kroniky expremiér Robert Fico do kroniky súťaže Štúrovo pero. Bol na nej hosťom v roku 2013. Štúrovo pero je novinárske súťaž stredoškolákov a vysokoškolákov, ktorá vznikla v roku 1993. Organizuje ju mesto Zvolen. Fotka z kroniky sa šíri po sociálnej sieti.

Jeden z diskutérov pod ňu napísal: "Pamätám si ten ročník, stredoškoláci ho dosť dusili."  

Mier so súčasnými aj budúcimi novinármi si prial Fico v roku 2013. V roku 2019, v deň voľby ústavných sudcov ich nazval zločincami. "Keby bolo sto tornád na Kube, tak by toľko škody ako ste vy napáchali na Slovensku, nikdy neboli. Vy ste najväčší zločinci na svete. Vy ste tejto republike napáchali najväčšie škody," povedal Robert Fico novinárom krátko po voľbe ústavných sudcov. 

Andrej Danko si myslí, že situácia, ktorá nastala po voľbe ústavných sudcov, nie je nič tragické. Vyhlásil to v piatok dopoludnia. ​

Súvisiace články