Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Danko zvažuje odchod z postu predsedu NR SR
Zdielať na

Danko zvažuje odchod z postu predsedu NR SR

Zdroj: SITA

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Andrej Danko pripustil možnosť svojho odchodu z pozície predsedu parlamentu. Danko sa chce podľa jeho slov priblížiť viac k ľuďom. Plánuje aj návštevy regiónov.

​Predseda Národnej rady Andrej Danko pripustil možnosť odchodu z tohto postu. Vyjadril sa tak pre portál pluska.sk .Má totiž iné plány, ktorými sa chce priblížiť k ľuďom. "Chcem ešte raz obehať regióny a požiadať ľudí v parlamentných voľbách o silnejší mandát," povedal. "Na to musím mať čas. V tejto funkcii na to čas nie je. Moja ambícia je uspieť s SNS tak, ako sa SNS v histórii nepodarilo," pokračoval.  Miesto by prenechal predsedovi poslaneckého klubu SNS Tiborovi Bernaťákovi. 

Predseda parlamentu chce dostať SNS k väčšej politickej sile. Miesto by prenechal predsedovi poslaneckého klubu SNS Tiborovi Bernaťákovi. "Áno, prenechal by som to Tiborovi Bernaťákovi, a ja sa skúsim ako predseda SNS viac venovať programu, regiónom," dodal šéf národniarov.

​Danko uvažuje o tom, ako pripraviť nový program SNS pre parlamentné voľby a získať väčší mandát. "Chcem presvedčiť, že všetky naše kroky, či už dovolenkové poukážky, zdanenie obchodných reťazcov, ktoré zdierajú našich poľnohospodárov, mali význam. Nie je ľahké získať väčšiu politickú podporu, ale myslím, že v mojom veku by som mal o ňu zabojovať. Keď budem mať väčšie šediny, môžem zabojovať o takéto pozície - miesto prezidenta,"dodal. 

Pozrite si reportáž o rigoróznej práci Danka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy