Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hasiči bojovali v Prešove s požiarom domu. Vo vnútri bola matka so synom
Zdielať na

Hasiči bojovali v Prešove s požiarom domu. Vo vnútri bola matka so synom

PREŠOV / V pondelok doobeda prešovskí hasiči vyrazili k požiaru rodinného domu. Ten zachvátil strechu a zničil aj niekoľko izieb. V tom čase sa vo vnútri nachádzala matka so synom. Hasičov privolali susedia.

Obrovské kúdoly dymu bolo vidieť už z diaľky. Vystrašení susedia kontaktovali hasičov. To už bolo všade naokolo množstvo dymu a zo strechy šľahli plamene. Tri posádky hasičov zasahovali v Prešove v mestskej časti Dúbrava pri rozsiahlom požiari rodinného domu. V čase vypuknutia bola v dome matka s dospelým synom. Podľa informácii TV JOJ neutrpeli žiadne vážne zranenia. 

Plamene zachvátili strechu a aj interiér domu s tým, že veľká časť je zničená. Požiar sa podľa doterajších zistení hasičov rozšíril z terasy pred domom. Presná príčina je ale nateraz v štádiu vyšetrovania.

Škodu spôsobenú požiarom odhadujú majitelia na niekoľko desiatok tisíc eur. "Požiarom bolo zničené celé prvé podlažie, komplet nábytok aj strecha,"  informoval okresný riaditeľ hasičov, Ľubomír Toďor. Prípadom sa zaoberajú aj policajti. Začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci a všeobecného ohrozenia. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy