Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kotleba trestá každého, kto s ním nesúhlasí, tvrdí profesor gymnázia
Zdielať na

Kotleba trestá každého, kto s ním nesúhlasí, tvrdí profesor gymnázia

Google News Button Sledovať správy

BANSKÁ BYSTRICA / O tom ako súčasný župan Marián Kotleba pôsobí v úrade banskobystrického samosprávneho kraja prehovoril profesor breznianskeho gymnázia a riaditeľka domova sociálnych služieb z Lučenca. Obaja tvrdia, že župan zneužíva moc a trestá každého kto s ním nesúhlasí.

Riaditeľka domova sociálnych služieb Slatinka Denisa Nincová sa už roky neúspešne snaží dostať k eurofondom, pomocou ktorých chceli zrekonšturovať budovy a skvalitniť služby v domove. "Potrebujeme župana, ktorý nebude odmietať moderné veci a bude používať eurofondy na rozvoj kraja a pomoc," uviedla Nincová. Hoci bol ich projekt úspešný, vedenie kraja nepodpísalo zmluvu o prevzatí finančného príspevku. 

Profesor breznianskeho gymnázia Daniel Struhár zase hovoril o tom, že aj napriek schváleným peniazom, gymnázium stále nemá vymenené okná na budove.  "Tie okná sú v hroznom stave, je tam vysoký únik energie a nedá sa tam učiť," uviedol. Podľa neho je to pomsta za to, že učitelia vyjadrili podporu prezidentovi Andrejovi Kiskovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy