Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keby si bol peknou ženou, stretávali by sme sa častejšie, povedal Fico Dankovi
Zdielať na

Keby si bol peknou ženou, stretávali by sme sa častejšie, povedal Fico Dankovi

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Ak by bol Andrej Danko krásnou ženou, premiér Fico by sa s ním stretával častejšie. Po rokovaní koaličnej rady takto vtipkoval slovenský premiér na adresu svojho koaličného partnera. Spočiatku to však na humor vôbec nevyzeralo. V kuloároch sa predsa už niekoľko dní špekulovalo o konci súčasnej vládnej koalície. Práve v stredu mali lídri možnosť urovnať vyostrené vzťahy. A vyzerá to tak, že sa situáciu a špekulácie aspoň nateraz podarilo upokojiť.

"Je teda kríza? Ja stále hovorím, že nie je kríza. Ale však uvidíme. Vyzerá to ale inak navonok. Musíme vás predsa niečim kŕmiť," povedal novinárom predseda strany Most-Híd Béla Bugár. Kauza s predraženými výmermi za elektrinu, pokuty rozdávané mandátovým a imunitným výborom, či nejednotné koaličné hlasovanie, boli už len špičkou ľadovca. Napäté vzťahy si mali vyjasniť dnes v stredu. "Teraz sa treba opýtať, akú krízu vidíte," pýtal sa novinárov Bugár. 

Predseda národniarov už má dokonca jasno aj v tom, prečo vlastne vznikla. "Sme možno poľavili v tých osobných stretnutiach, a to aj z hľadiska pracovného zaťaženia," myslí si predseda parlamentu Andrej Danko. "Keby si bol peknou ženou, tak by som bol s tebou možno častejšie," odpovedal Fico. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy