Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Exposlanca Daniela Lipšica napadli štyria zamaskovaní muži
Zdielať na

Exposlanca Daniela Lipšica napadli štyria zamaskovaní muži

BRATISLAVA / Bývalého poslanca Daniela Lipšica prepadli zamaskovaní muži. Ako Lipšic informoval na sociálnej sieti, už pred škôlkou, kde zaviedol najmladšieho syna, mu skupina mamičiek povedala, že pred ňou čaká nejaká skupina zamaskovaných mužov.

Nevenoval ale tomu pozornosť a išiel do práce. "Na Gunduličovej ulici mi zrazu niekto začal striekať vodu z vodnej pištole na chrbát. Keď som sa otočil, tak za mnou bolí štyria zamaskovaní muži s vodnými pištoľami, z ktorých jeden "hrdinskú akciu" nahrával na mobil a hovoril, že to je odveta za vodné delo," uviedol na facebooku Daniel Lipšic.

"Keď som sa otočil a následne sa za nimi rozbehol, tak títo štyria zamaskovaní "hrdinovia" vzali nohy na plecia a utiekli. Som zvedavý, či zverejnia aj časť videa, kde štyria zbabelci utekajú pred jedným,“ popísal Lipšic situáciu.

Lipšic podľa vlastných slov nevie, ktorý "mafián alebo gangster týchto štyroch lúzrov" zaplatil. "Ale chcem ho vyzvať na jedno. Ak chcete, tak si ma počkajte kdekoľvek, ale nie pred školou alebo škôlkou mojich detí. Moju rodinu z našich sporov vynechajte!“ napísal.

V stredu okolo poludnia polícia ešte neregistrovala tento incident. Podľa osoby blízkej k exposlancovi Lipšicovi mal práve v tom čase byť na polícii a vypovedať o tom, čo sa stalo.

Nakoniec sa potvrdilo, že Lipšic podal trestné oznámenie.

"Polícia prijala trestné oznámenie a zaoberáme s ním," uzavrel Michal Szeiff, hovorca bratislavských policajtov.

fcb Daniel Lipšic

Súvisiace články

Najčítanejšie správy