Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sestry z Bobrova zmrzli v dome! Jedna kľačala nad druhou...
Zdielať na

Sestry z Bobrova zmrzli v dome! Jedna kľačala nad druhou...

Pravdepodobne ďalšie dve obete má slovenská arktická zima. Na Orave, kde stále padajú mínusové teploty, si podľa susedy nekúrili dve starenky - sestry z Bobrova. A obe našli podľa informácií Elišky Prečovej mŕtve v izbe.

Z domu sestier nevychádzal dym...

Keď príbuzní aj s políciou vošli do chladného domu, naskytol sa im veľmi zvláštny pohľad. V rodinnom dome totiž žili dve sestry, 88- a 83-ročné ženy. Jedna z nich ovdovela, druhá vraj ani nebola vydatá.

Už predtým upozorňoval sused starostu, že z komína ich domu nevychádza žiadny dym. Čiže si pravdepodobne nekúria. Len pár metrov od domu žila ich tretia sestra. "Údajne zamrzli v dome... Ony pochybujem, že s kúrili, lebo už na tom boli tak zle, že ani dreva by si nedoniesli," hovorí suseda.

Jedna sestra kľačala zmrznutá nad druhou

"Podľa informácií, ktoré mám od synovca, pred touto zimnou vykurovacou sezónou im zabezpečil uhlie aj drevo, takže mali o to postarané," komentoval starosta Bobrova Anton Grobarčík.

Sestry však našli v izbe mŕtve. Jedna podľa informácií reportérky Prečovej ležala, druhá sestra nad ňou kľačala a na stole stála dohorená sviečka. Privolaná lekárka skonštatovala smrť bez cudzieho zavinenia. Príčinou smrti mohlo byť aj podchladenie. Viac však prezradí až pitva...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy