Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zúfalí rodičia ponúkajú za dcéru (1) tisíce eur!
Zdielať na

Zúfalí rodičia ponúkajú za dcéru (1) tisíce eur!

Takmer 7 tisíc eur. Takúto odmenu ponúkajú rodičia za nájdenie alebo akékoľvek informácie o pohybe ich polročného bábätka. Dievčatko 24. januára uniesol dosiaľ neznámy muž v Poľsku. Magdalénka a jej únosca môžu byť v Česku, nie je však vylúčené, že sa nachádzajú aj na Slovensku...

Magdalénku uniesol priamo z kočíka

Dievčatko ešte ako šesťmesačné uniesol niekto priamo z kočíka v poľskom Sosnowci v utorok podvečer. Matku, 21-ročnú Kateřinu pritom udrel do hlavy a omráčil ju. Žena padla v bezvedomí na zem - takto ju našla až jej suseda. Kočík však bol prázdny.

Rodičia ihneď kontaktovali políciu. Pátrať začali po širokom okolí, dievčatko nielenže doteraz nenašli, ale nemajú už týždeň žiadnu stopu. Zatiaľ nepomohli ani plagáty s fotkami dievčatka. "Neviem, či nám niekto chcel akýmkoľvek spôsobom urobiť zlosť, pomstiť sa, nastrašiť nás. Tak ho prosíme, podarilo sa vám to a vráťte nám dieťa. Celé a zdravé. Alebo mu aspoň neublížte," hovorí stará mama.

Polícia prosí o pomoc aj zahraničie

Rodina začala pátranie aj na vlastné náklady, zapojili súkromného detektíva. Keďže polícia nevylučuje, že páchateľ sa môže s dieťaťom pohybovať mimo Poľska, prosí o pomoc aj našu políciu.

Dievčatko má olivovozelené oči, tmavohnedé vlasy a jeden dolný zúbok. V čase únosu malo na sebe ružovú čiapku a béžové oblečenie. Zabalená bola v ružovej deke s medvedíkmi. Únosca je vysoký, oblečené mal čierne nohavice a svetlú bundu. Za akékoľvek informácie, ktoré by viedli k nájdeniu bábätka, je vypísaná odmena 7 tisíc.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy