Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako v horore! Tínedžer (15) brutálne zavraždil rodičov
Zdielať na

Ako v horore! Tínedžer (15) brutálne zavraždil rodičov

Dvojica sa rozhodla adoptovať si dieťa a do ich domu zavítal malý, 5-ročný chlapček. V priebehu desiatich rokov sa z dieťaťa zrejme stal dvojnásobný vrah. Aktuálne totiž práve nevlastný syn sedí v cele a čaká ho súd. Je hlavným podozrivým zo zabitia rodičov. Nikto nechápe, čo sa mohlo stať.

Pracovali s drogovo závislými aj väzňami

Každý totiž v okolí Susan a Roberta považoval dvojicu za mierumilovných adoptívnych rodičov. Susan Poff pracovala s drogovo závislými ľuďmi a bezdomovcami na klinike. Jej manžel, Robert Kamin zase ako klinický psychológ pracoval s väzňami.

"Žil by som na ulici. Jeden z dôvodov, prečo som stále tu, je Susan. Bola to skvelá žena," hovorí jej bývalý pacient. "On bol absolútne proti násiliu. Veľký pacifista," spomína na Roberta pracovníčka sociálnych služieb.

Telá našli v kufri

Telá oboch našla polícia v kufri auta. Všetci kolegovia, príbuzní a známi sú z tejto vraždy šokovaní. "Každý, kto poznal Susan, vedel, že má so synom problémy. Ale nešlo o nič výnimočné. Nič, čo by bolo príčinou takéhoto konca," čudujú sa ľudia.

Vyšetrovanie ukázalo, že mladík trávil priveľa času v okupačnom kempe v Oaklande. Rodinný priateľ ale odmieta, že by práve toto bolo príčinou jeho zločinu. Čo ho však k vražde dohnalo, zatiaľ nikto nevie vysvetliť.

REUTERS

Súvisiace články

Najčítanejšie správy