Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Marihuanový raj v Kátove. Rumun (23) zásoboval aj okolie
Zdielať na

Marihuanový raj v Kátove. Rumun (23) zásoboval aj okolie

Vyše 3-tisíc dávok drogy by sa dalo vyrobiť z množstva sušenej rastliny, ktorú zhabali skalickí policajti. Takéto množstvo drogy vo svojom dome v obci Kátov si svojpomocne vypestoval 23-ročný Rumun. Viac k prípadu zisťovala reportérka Silvia Mračnová.

Policajti muža sledovali už dlhšie, na základe operatívnej činnosti napokon vpadli do rodinného domu v Kátove. V prístavbe tu totiž len 23-ročný Rumun sušil veľké množstvo zelenej rastliny, našli však už aj usušenú, pripravenú na distribúciu. Podľa našich informácií si mal výnosný tovar mladík pestovať sám. Úrodu mal zozbierať v septembri minulého roka.

Miesto 5 tisíc eur mu hrozí 15 rokov...

Na základe výsledkov expertízy by sa dalo zo zaisteného množstva vyrobiť vyše 3 000 dávok drogy, predajom na čiernom trhu by tak mohol zarobiť až 5 tisíc eur.

Rumun mal drogu distribuovať nielen v samotnej obci, ale aj jej okolí. Stíhaný je na slobode, za svoj biznis mu však hrozí až 15-ročné väzenie.

Naopak tri roky hrozia aj ďalšiemu mladíkovi tentokrát z Galanty za obyčajné vrecúško marihuany. Táto droga je u nás podľa policajtov riešená každý deň. Viac si prečítajte TU!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy