Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mladíkovi (19) vypadli z vrecka drogy - priamo na policajnej stanici!
Zdielať na

Mladíkovi (19) vypadli z vrecka drogy - priamo na policajnej stanici!

Policajti z bratislavských Kramárov mali v noci plné ruky práce. Pri bežnej kontrole dvoch mladých mužov totiž zistili, že jeden z nich má pri sebe drogy. Išlo iba o malé množstvo. Pri predvedení na policajnú stanicu mu však z bundy vypadlo ďalšie, oveľa väčšie vrecko... Viac zisťovala k prípadu Silvia Mračnová.

Jedného z dvojice mladých mužov totiž policajná hliadka spoznala. Preto ich zastavili krátko po polnoci na Limbovej ulici. U 19-ročného Richarda drogy už predtým boli nájdené. Stačilo, aby mladíkov vyzvali na predloženie dokladov, a bolo...

Jedno vrecko vypadávalo za druhým...

Jeden z nich sa totiž údajne začal správať zvláštne. Vraj ich pri sebe nemá, z vrecka mu však zrazu z ničoho nič vypadlo vrecko so zelenou sušenou rastlinou. Mladík sa snažil policajtov presvedčiť, že mu nepatrí.

To nebolo všetko. Po predvedení na policajnú stanicu sa vo vrecku ukázalo ešte jedno veľké plastové. V ňom sa nachádzalo asi 40 dávok pravdepodobne marihuany.

Zistený materiál bol okamžite poslaný na expertízu. Po 19-ročného mladíka si prišli vyšetrovatelia, jeho o rok staršieho kamaráta pustili asi po dvoch hodinách na slobodu. Za prechovávanie drog teraz mladému Bratislavčanovi hrozí až 5-ročné väzenie.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy