Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tanečníka Modrovského (28) chytili s drogami, on sa len smial...
Zdielať na
Krimi

Tanečníka Modrovského (28) chytili s drogami, on sa len smial...

Poriadne si zavaril! Tanečník Peter Modrovský (28) jazdil v aute, v ktorom boli drogy. Za volantom sedel jeho kamarát, ktorý bol pozitívny na takmer všetky druhy omamných látok. Jeho parťák je pritom pre policajtov známa firma. Modrovský však nič neľutoval a naopak pred novinármi vtipkoval.

Petra Modrovského načapali s drogami v aute v pondelok nadránom. Hliadku pritom na podozrivé auto upozornila obyčajná smerovka. Keď do jednej z ulíc smeroval tmavošedý favorit zbadali ho policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Prezradila ho smerovka

Po tom, čo jeho vodič nedal znamenie o smere jazdy, vyštartovali za ním a odstavili ho pri škole na Holíčskej ulici v bratislavskej Petržalke. Tam prišlo prekvapenie. Podľa našich informácií hliadka pri náhodnej kontrole našla v Modrovského aute látku, ktorá pripomína marihuanu. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Petry Hraškovej, sušenú rastlinu policajti zaistili a putovala na expertízu.

Užíval všetky drogy

Expriateľ Adely Banášovej, zdá sa, jazdí s poriadnymi kvietkami. Podľa nášho zdroja bol Modrovského kamarát Matej totiž pozitívny na takmer všetky druhy drog a údajne je policajtom veľmi dobre známy. Kamaráti tak ihneď putovali na policajnú stanicu. Na polícii si posedeli viac ako desať hodín.

Modrovský mužom zákona ešte predtým vydal vrecúško so sušenou rastlinou. "Odovzdal som ho polícii, ale momentálne je ešte na testoch. Je mi to ľúto. Naozaj ma to mrzí," tvrdil po prepustení podľa Nového Času známy tanečník.

Nemiestne vtipy

Napriek tomu, že si posedel celú noc vo vyšetrovačke, mnohým vyrazilo dych, že mal dobrú náladu a dokonca chuť vtipkovať. "Sušená rastlina...Trhali mi sedmičku a osmičku zub, kloktám si to rumančekom, ono to vyzerá dosť podobne," smial sa po tom, čo sa ho novinári pýtali, či našli u neho nejaké drogy. VIAC ČÍTAJTE TU.

Ani jeden z mladíkov zatiaľ nebol obvinený, keďže polícia čaká na výsledky expertíz. Ak sa potvrdí, že išlo o drogy, tanečníkovi hrozí až trojročné väzenie. Modrovského incident už stihla okomentovať aj moderátorka Adela Banášová. "Neviem o tom, ale pochopiteľne mi nie je ľahostajné, ako sa má," povedala Novému Času.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy