Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Tanečníka Modrovského (28) zadržala polícia. V aute mal drogy!
Zdielať na

VIDEO: Tanečníka Modrovského (28) zadržala polícia. V aute mal drogy!

Tanečník Peter Modrovský má problém! Nad ránom ho policajti zadržali s drogami. Auto, v ktorom Modrovský sedel, zastavili policajti okolo druhej hodiny nad ránom na Holíčskej ulici v Petržalke.

28-ročný tanečník a bývalý partner Adely Banášovej strávil noc na policajnej stanici. Podľa našich informácií hliadka pri náhodnej kontrole našla v Modrovského aute látku, ktorá pripomína marihuanu. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Petry Hraškovej, sušenú rastlinu policajti zaistili a putovala na expertízu.

Kamarát je pre policajtov stará známa firma

Policajti zastavili modrý Favorit, v ktorom sedel Modrovský, neďaleko jeho tanečnej školy. Auto šoféroval 31-ročný Matej, ktorý vyzeral, že je pod vplyvnom omamných látok. Neskôr sa k tomu aj priznal.Potvrdili to aj testy, ktorým sa podrobil. 

Tento muž je údajne stará známa firma aj pre policajtov práve pre drogy. "To je dvojročný kamarát, ktorý sa mi stará o veškerú faunu a flóru, ktorú mám či už vo firme, alebo doma. Od čistenia akvárií, terárií, až po neviem čo," povedal tanečník na adresu svojho kamaráta.

Všetko chcel ututlať

Známy slovenský tanečník sedel na mieste spolujazdca. Keď vystúpil z auta, chcel všetko ututlať. Policajti však na to nepristúpili. Podľa našich informácií aj Modrovský javil známky toho, že je pod vplyvom drog.

Údajne sa k tomu neskôr priznal. Nález sušenej rastliny, ktorej pôvod zatiaľ nie je známy okomentovl Peter Modrovský takto: "Sušená rastlina...Trhali mi sedmičku a osmičku zub, kloktám rumančekom, ono to vyzerá dosť podobne. Všetko sa ide riešiť. Nenašlo sa väčšie množstvo, ako by bola polovičná dávka vôbec. To je celé také. Nič nie je."

Peter Modrovský_tanečník_profilovka

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy