Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Díler (34) použil na prevoz drog vlastného syna (3)!
Zdielať na

Díler (34) použil na prevoz drog vlastného syna (3)!

Vlastné dieťa použil na prevoz drog do Maďarska 34-ročný muž z Komárna. Balíčky s marihuanou a hašišom mal uložené v aute - pod detskou sedačkou. Muža mali už dlhší čas na muške policajti z Národnej protidrogovej jednotky.

"Nákupy" v Maďarsku sa nepodarili

Cesta do Maďarska sa pre 34-ročného Mariána, jeho 31-ročnú priateľku a 3-ročného synčeka skončila fiaskom. Na hraničnom priechode ich zastavili policajti z Národnej protidrogovej jednotky, ktorí mali podozrenie, že nejde len len o klasické nákupy.

Drogy prevážal synček

A potvrdilo sa. Drogy našli, ale na akom mieste! Viac ako pol kila sušenej marihuany a niekoľko gramov hašišu prevážal v autosedačke pod svojím synom. Policajti okamžite vykonali aj domovú prehliadku, pri ktorej našli ďalšiu marihuanu aj hašiš, stroj na spracovanie rastlín a nádoby so zvyškami drog.

"Len som počul, že je to dobrý podnikateľ, že mu dobre idú obchody, ale konkrétnosti," hovorí jeden zo susedov, ktorí si túto osobitnú podnikateľskú činnosť Mariána nevšimli.

1300 dávok, 3000 eur, 15 rokov...

Podľa našich informácií sa v okolí jeho bytu pohybovali aj ďalší podozriví ľudia. Podľa predbežných odhadov by sa zo zadržanej drogy dalo vyrobiť asi 1300 dávok v hodnote viac ako 3 000 eur. V prípade dokázania viny tak Mariánovi hrozí 10 až 15 rokov za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy