Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Modrovského (28) kamarát fičí na extáze, tanečník sa usmieva
Zdielať na

Modrovského (28) kamarát fičí na extáze, tanečník sa usmieva

Tanečník Peter Modrovský lieta v poriadnych problémoch. S kamarátom Matejom ho chytila polícia za dopravný priestupok, avšak v aute im našli drogy. Najskôr sa hovorilo o marihuane, dnes už je to pervitín či extáza. Na nej má fičať práve Modrovského kamarát Matej.

Všetko sa to udialo v pondelok nad ránom, kedy na Holíčskej ulici v bratislavskej Petržalke policajti zastavili starý Favorit. V ňom sedel na mieste spolujazdca Peter Modrovský. Policajti zabavili sáčok so sušenou rastlinou. Podľa našich informácií bol pod vplyvom drog aj slovenský tanečník. Modrovský tak strávil celú noc na polícii, kde vypovedal.

Nie je kamarát ako kamarát

Modrovského kamarátom je 31-ročný Matej Šlachta a tanečník na jeho adresu povedal, že sa mu stará o všetku faunu a flóru, ktorú má vo firme alebo doma. Matej je však aj niečo iné ako odborník na akvaristiku. Je to "stará známa drogová firma". 

Podľa denníka Nový Čas sa až do stredy Matej skrýval vo svojom byte, kde má údajne exotickú zbierku zvierat a rastlín. Jeho kolegovia z brandže sú zaskočení. "Počuli sme, že ho zobrala polícia. Vôbec by sme na neho nepovedali, že ide v drogách. Nepôsobí tak," povedal pre Nový Čas zamestnanec chovateľského obchodu, ktorému Šlachta dodáva exotické zvieratá.

Drogová zbierka v aute

Pôvodne sa hovorilo len o marihuane. Avšak okrem nej sa v aute našli aj pervitín a extáza. Po drogových testoch, ktorým sa musel Matej Šlachta podrobiť, sa zistilo, že mal v tele pervitín, extázu, marihuanu a ďalšie látky.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy