Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž (39) priznal, že sa ukájal na chlapčekovi (7)
Zdielať na

Muž (39) priznal, že sa ukájal na chlapčekovi (7)

Nepríjemné chvíle si prežil malý chlapček z Nitrianskeho Rudna na školskom dvore, kde ho stiahol medzi kríky 39-ročný Jaroslav. Tu sa ho pokúsil sexuálne zneužiť. Stiahol ho na seba, trel sa oňho a napokon ho privalil. Zachránila ho žena, ktorá si mužovo počínanie všimla. Po siedmich mesiacoch sa muž na súde k svojim činom priznal.

Prenasledoval viacero detí...

"Maloletého stiahol, šúchal sa trel sa o jeho telo a chytal ho za zadok, pričom mal rozopnutý rázporok na nohaviciach. Uvedeným spôsobom sa sexuálne vzrušoval," popísala hrozný čin prokurátorka na súde. 39-ročný Jaroslav sa takto snažil zneužiť maloletého chlapca. Všimla si to však okoloidúca a zavolala policajtov. "On tu už viacero detí naháňal."

K činu sa priznal a oľutoval

Jaroslav bol v minulosti už osemkrát trestaný. Prevažne za sexuálne delikty. V stredu sa k poslednému činu priznal a oľutoval ho. "Som vinný v plnom rozsahu a ľutujem, čo som spravil. Súhlasím aj s prípadnou kastráciou," povedal pred súdom.

Podľa znalcov trpí muž sexuálnou poruchou. Navrhli teda ústavné sexuologické liečenie. Priťažilo mu aj to, že okrem sexuálneho násilia má na rováši aj niekoľko krádeží. Sudkyňa ho teba odsúdila na 14 rokov nepodmienečne. Trest si odpyká vo väznici so stredným stupňom stráženia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy