Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Družku (52) donútil k orálu, potom zmlátil valaškou
Zdielať na
Krimi

Družku (52) donútil k orálu, potom zmlátil valaškou

52 / ročná žena trpela fyzické a psychické týranie svojho druha asi osem rokov. Tak ako to vo väčšine takýchto prípadov býva, aj ona dúfala, že sa jej partner zmení. Poslednou kvapkou však bolo, keď ju proti jej vôli donútil k orálnemu sexu a dokonca jej za to zaplatil 10 eur.

Po tomto ponížení sa rozhodla, že to oznámi na polícii. Na druhý deň
však na ňu muž opäť zaútočil. "Pri poslednom napadnutí ju udrel po hlave kovovou valaškou, čím jej spôsobil otvorenú ranu dlhšiu viac ako centimeter," opísala chvíle hrôzy banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.



Žena ušla z domu, z telefónnej búdky si chcela privolať pomoc, no tá nefungovala. Nakoniec jej pomohli dedinčania a agresívneho muža zadržali policajti. Týraná žena pri výsluchu uviedla všetko. Policajtom povedala aj to, že druh jej k hlave prikladal zbraň a stláčal pri tom spúšť. Pištoľ síce nebola nabitá, no to vystrašená žena v tej chvíli nevedela.

Totálne peklo

Svoju družku často opitý budil a nenechal ju spať, raz jej hlavou rozbil nos, inokedy ju pritlačil o stenu a škrtil, alebo sprchoval studenou vodou. "On mi nedával ani jesť, on mi odoprel jesť. Lebo, že nemám nijaký príjem, takže ja sa nemôžem prežrať," šokuje družka obvineného muža. Žena teraz už môže pokojne spávať. Sudca rozhodol, že obvinený muž bude stíhaný väzobne.

policajné auto_dedina_vozidlo_polícia

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy