Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vodiči profesionáli? Spôsobili nehodu, zbabelo utiekli!
Zdielať na

Vodiči profesionáli? Spôsobili nehodu, zbabelo utiekli!

Hlavný ťah z Humenného v smere do Medzilaboriec mali zatarasiť nákladné autá naložené drevom. Dôvod bol prozaický – profesionálni vodiči sa vraj potrebovali porozprávať. Vôbec im neprekážalo, že stoja v neprehľadnej zákrute, že svojím činom spôsobili nehodu áut. Napokon nasadli a odišli preč.

Debatovali v neprehľadnej zákrute

"Vonku boli, rozprávali sa... Pred nami bola Tatra, tu bola druhá Tatra... Tatry boli naložené drevom... Oni nevedeli, ani by nestihli ubrzdiť, šmykľavá cesta," hovorí jeden z účastníkov nehody. Jozef ubrzdiť pred kamiónmi dokázal, vozidlo za ním už také šťastie nemalo.

V neprehľadnej zákrute mali totiž oba jazdné pruhy blokovať kamióny naložené drevom. Profesionálni vodiči však za volantom nesedeli. Vraj postávali pri svojich autách a diskutovali. Aj keď bola cesta zľadovatelá, práve nezodpovednosť týchto vodičov spôsobila nehodu...

Po nehode kamionisti utiekli

Po náraze obaja vodiči dišputu ukončili a z miesta udalosti bezohľadne odišli. Účastníci nehody boli šokovaní. Nevedeli pochopiť, že ich vôbec nezaujímalo, či niekomu netreba poskytnúť pomoc! Dvaja zranení pritom skončili na humenskej chirurgii.

Snaha zistiť skutočných vinníkov dopravnej nehody však bude podľa účastníkov ťažké. Nákladné autá s drevom sú tu veľmi frekventované...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy