Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krvavý masaker pri Michalovciach! Pod vlak vbehlo niekoľko koní
Zdielať na

Krvavý masaker pri Michalovciach! Pod vlak vbehlo niekoľko koní

Železničné koľajisko pri obci Pusté Čemerné v okrese Michalovce sa pred svitaním premenilo na krvavý bitúnok. Osobný vlak tam totiž v plnej rýchlosti narazil do piatich koní, ktoré tam nemali čo robiť. Zvieratá sa zachrániť nepodarilo, všetky zahynuli na mieste... Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Vlak brzdil v stokilometrovej rýchlosti

Nehoda sa stala ráno medzi obcami Pusté Čemerné a Voľa v okrese Michalovce. Na koľajniciach sa zrazu objavili siluety koní, nasledovalo trúbenie a brzdenie v stokilometrovej rýchlosti. Zrážke sa však, žiaľ, vyhnúť nedalo. Následky boli katastrofálne, všade plno krvi.

Rušeň doslova odstrelil z trate 4 kobyly a piatu tlačil pod svojimi prednými kolesami. Kobyly však nemali na koľajniciach čo robiť.

Išlo o cvičené drahé kobyly...

„Pravdepodobne pre skrat na elektrickej ohrade sa splašilo a ušlo päť koní. Vbehli rovno pod vlak a zahynuli. Vlak nebol schopný ďalšej jazdy a museli ho odtiahnuť,“ informoval Nízky.

Majiteľ mal kone umiestnené v ohrade a cvičil ich na westernové ródeo. Ako sa však dostali von, doposiaľ nevedno. Najdrahšia z takýchto kobýl vraj podľa našich informácií stála až 12 tisíc dolárov.

Hasiči museli zdevastované telá koní vyťahovať spod vlaku. Spôsobená škoda ako na rušni, tak aj na koňoch zatiaľ oficiálne vyčíslená nebola. Príčiny nešťastia vyšetruje železničná polícia.

vlak_zabitie_zrazenie_5 koní_ smrť_Michalovce

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy