Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hororová zrážka! Opilec vpálil do auta, zomreli rodičia aj dvojčatká
Zdielať na

Hororová zrážka! Opilec vpálil do auta, zomreli rodičia aj dvojčatká

Opitý vodič predbiehal kolónu áut pri maďarskom Kecskeméte a pri riskantnom manévri narazil čelne do protiidúceho auta. Pri nehode zomrel manželský pár, aj ich dve dievčatká - dvojičky. Doma na nich čakalo ďalšie 11-ročné dieťa. Vodič, ktorý všetko spôsobil, bol v aute so slovenským evidenčným číslom a vyviazol len so zlomenou rukou. A zapálil si cigaretu...

"Musel ísť veľmi rýchlo. Len tak pri nás prefrčal," hovorí jeden zo svedkov nehody. Opilec za volantom mohutného sedanu sa totiž pokúšal predbehnúť kolónu. Rover oproti nemu nemal šancu sa mu uhnúť a náraz bol obrovský. Čo však bolo horšie, v Roveri sedela štvorčlenná rodina. 41-ročný otec, manželka a malé šesťročné dievčatká - dvojičky.

Zrážku prežilo len jedno. "Jedno dievčatko sme vyťahovali my, ležalo pri otcovi. Druhé vytiahli záchranári," povedal svedok. Dievčatko s vážnymi zraneniami previezli záchranári okamžite do nemocnice. A podľahlo im.

Vodič, ktorý nehodu spôsobil, mal na vozidle slovenské evidenčné číslo. Išlo však o maďarského občana. Vyviazol so zlomenou rukou. "Vystúpil z auta a zapálil si cigaretu. Nič mu nebolo," tvrdí svedok.

Neskôr vyšlo najavo, že rodinu doma čakal 11-ročný chlapček. Už sa mu venujú psychológovia a mesto prisľúbilo pomoc.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy