Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajný funkcionár havaroval, vinu hodil na iného!
Zdielať na

Policajný funkcionár havaroval, vinu hodil na iného!

V Ľubiši pri Humennom mal havarovať opitý policajný funkcionár - o tomto prípade sme minulý týždeň v Krimi hovorili. Údajne sa vracal z narodeninovej oslavy a s autom zišiel z cesty a skončil v priekope. Na miesto nehody potom prišiel človek, ktorý mal všetko zobrať na seba. V zamotanom prípade však nastal zvrat.

Obetný baránok a policajný funkcionár to vtedy poriadne nedomysleli. Pri nehode sa totiž aktivoval airbag a zostala na ňom aj vodičova krv. Rozbor vzorky teda môže ukázať, kto naozaj sedel za volantom. A hoci výsledky ešte nie sú, pôvodná verzia nehody sa od základov zmenila.

Kryť ho mal jeho známy

Svedkovia nehody nám povedali, že policajt chcel havarované vozidlo v čo najkratšom čase odstrániť. Až keď to nevyšlo, prišiel plán zámeny vodičov. Teraz sa však ukázalo, že za volantom predsa len sedel policajný funkcionár.

Opil sa a sadol za volant

O koho išlo, mala naznačiť aj policajná čiapka na zadnom sedadle auta. "Dychová skúška na alkohol bola pozitívna," potvrdil hovorca Ministerstva vnútra Gábor Grendel.

Prípad má teraz v rukách inšpekcia ministerstva vnútra. Policajný funkcionár je už obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za mrežami si môže posedieť jeden rok.



Policajti_dodávka_páska_mŕtvola v aute

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy