Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V bratislavskej Mlynskej doline vybuchol bankomat
Zdielať na

V bratislavskej Mlynskej doline vybuchol bankomat

Čierna diera a obhorená stena. Presne takto vyzerá bankomat v Mlynskej doline. Podľa našich informácií sa niekto okolo pol piatej ráno snažil demolačným kladivom bankomat rozbiť a dostať sa k peniazom. Keďže sa následne ozvala silná explózia, nie je vylúčené, že na mieste bola uložená aj výbušnina...

Cez kladivo sa chceli dostať k peniazom

Páchateľ sa pokúsil vykradnúť bankomat OTP banky. "Dnes ráno o piatej hodine sme dostali oznámenie, že v Mlynskej Doline horí bankomat," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. "K prípadu sa nebudeme vyjadrovať, momentálne prebieha policajné vyšetrovanie."

Najskôr sa podľa našich informácií pokúšal rozbiť kladivom monitor, pri útoku však začal bankomat horieť. Je tiež možné, že bol poliaty horľavinou a páchatelia ho zapálili.

Výbuch bankomat rozmetal po okolí

Demolátori však napokon nestihli útok dotiahnuť do úspešného konca a k peniazom sa nedostali. Po sebe však okrem spúšte zanechali aj svoje kladivo. Keďže však na mieste činu ostali do niekoľkých metrov rozmetané kusy bankomatu, mohol po útoku kladivom vybuchnúť.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci poškodzovania cudzej veci a ohrozovania prevádzky všeobecno-prospešného zariadenia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy