Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Výbuch v Ilave má na svedomí žiarlivý expriateľ Rebeky (15)
Zdielať na

Výbuch v Ilave má na svedomí žiarlivý expriateľ Rebeky (15)

Trenčianskym kriminalistom sa v krátkom čase podarilo dolapiť páchateľa zodpovedného za silnú explóziu, ktorá pred vyše dvomi týždňami otriasla mestom Ilava. Je ním iba 23-ročný Michal, ktorý nálož úmyselne nastražil k balkónovým dverám prízemného bytu. Zrejme išlo o pomstu zo žiarlivosti.

Presne pred 16-timi dňami vydesila obyvateľov bytovky v Ilave silná explózia. Tá sa ozvala pri balkónových dverách bytu, v ktorom sa vtedy nachádzala matka s jej 23-ročným synom Máriom. Našťastie, okrem poriadneho šoku neutrpeli žiadne zranenia.

Chytili žiarlivého expriateľa Rebeky

Po vyše dvoch týždňoch je známy vinník tohto útoku. Kriminalisti vypočuli viacerých svedkov, ktorí potvrdili, že v to ráno priviezli na miesto činu 23-ročného Michala z Ilavy. Policajti následne mladíka vyhľadali a ten sa priznal. 

Michal údajne svoj čin oľutoval

Ako sa nám podarilo zistiť, nastraženou výbušninou sa chcel Michal pomstiť svojmu rovesníkovi Máriovi a to údajne preto, že ten si začal s jeho bývalou priateľkou. Tou má byť iba 15-ročná Rebeka z Ilavy. Ako nástroj svojej pomsty použil mladík takzvanú delovú ranu. Ide o voľne nepredajnú pyrotechniku najvyššej triedy s veľkým detonačným účinkom.

Podľa našich informácií, Michal po priznaní svoj čin oľutoval. Údajne nechcel nikoho zraniť a prisľúbil aj úhradu vzniknutej škody. Napriek tomu, trestu sa v tomto prípade zrejme nevyhne.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy