Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pomsta za nešťastnú lásku? Ilavou otriasol výbuch!
Zdielať na
Krimi

Pomsta za nešťastnú lásku? Ilavou otriasol výbuch!

Obrovská explózia vyplašila obyvateľov inak pokojnej štvrte v Ilave. Výbušninu niekto položil k balkónovým dverám bytu na prízemí. Majiteľke vznikla tisíceurová škoda.

Výbušninu niekto položil k balkónovým dverám úmyselne. Našťastie, v čase obrovskej explózie sa v miestnosti nikto nenachádzal. Obyvatelia paneláku v inak pokojnej časti Ilavy však zažili poriadne nepríjemný budíček. Zo zadnej časti domu sa ozval silný výbuch, ktorý úplne zničil dvere a poškodil aj interiér bytu.

Zo zadnej časti domu sa ozval silný výbuch, ktorý úplne zničil dvere a poškodil aj interiér bytu. Šokujúcim zistením pre majiteľku bytu bolo, že nálož niekto nastražil k dverám úmyselne. Žena bola v tom čase doma aj s 23-ročným synom. Našťastie k ich zraneniu nedošlo.

Miesto udalosti ohraničili policajti páskami. Za nimi sa do vyšetrovania pustili kriminalistickí experti i pyrotechnik. Zaistený materiál z výbušniny poslali na expertízu, ktorá určí jej zloženie. Podľa našich informácií, možným motívom šokujúceho útoku je pomsta zo žiarlivosti. Či to je naozaj tak, však určí až policajné vyšetrovanie.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy