Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Brutálny prepad v Bratislave. Na úteku sú ozbrojení lupiči!
Zdielať na
Krimi

Brutálny prepad v Bratislave. Na úteku sú ozbrojení lupiči!

Dsná lúpež v Bratislave! Maskovaní muži preoblečení za policajtov vtrhli do záložne v centre hlavného mesta. Okamžite sa vrhli na zamestnankyňu, s ktorou sa vôbec nemaznali. Ženu zvalili na zem a zviazali. Ozbrojení páchatelia sú stále na úteku!

Konali ako profesionáli! Lupiči vtrhli do záložne na Miletičovej ulici v doobedňajších hodinách. Dvaja muži pritom boli maskovaní v pracovných uniformách poriadkovej polície.

Maskovaní ako policajti

Po tom, čo vtrhli dnu, vyštartovali po zamestnankyni záložne. Tú zvalili na zem a zviazali, pričom počas prepadu komunikovali cez vysielačku s treťou osobou.  Zo záložne si páchatelia odniesli šperky v doposiaľ nevyčíslenej hodnote a zbraň. Počas lúpeže sa v priestoroch záložne nenachádzal žiaden zákazník. Zamestnankyňa utrpela zranenie nôh, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Stále unikajú

"Po smere úniku páchateľov ako aj ich totožnosti polícia v týchto chvíľach intenzívne pátra a zároveň žiada o pomoc aj verejnosť," dodala Kurucová s tým, že akékoľvek svedecké výpovede môže verejnosť polícií poskytnúť aj na linku 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek oddelení polície.

Štáb televízie JOJ celú situáciu monitoruje a momentálne pripravuje o lúpeži reportáž. Viac sa dozviete v KRIMI už o 19.00.

tv joj/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy