Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pozor na tohto podvodníka! Predáva požičané autá
Zdielať na

Pozor na tohto podvodníka! Predáva požičané autá

V okolí Trenčína vyčíňa podvodník, ktorý ponúka na predaj autá za výhodné ceny. Ide však o dobre premyslený podvod. Páchateľ si auto vezme z požičovne. Následne ho ponúka na internete. So záujemcami sa stretne po zotmení a vezme od nich peniaze. V Trenčíne takto zarobil za dva dni 3600 eur. Kupujúci teraz nemajú ani peniaze, ani auto. Museli ho vrátiť späť do požičovne. Nie je vylúčené, že 19-ročný mladík má toho na rováši oveľa viac.

Podvodník si prišiel požičať toto auto a sľúbil, že o tri dni ho vráti. O pár hodín ho však predal. Majiteľovi požičovne tvrdil, že ho spolu s kamarátmi súrne potrebuje na vozenie do práce. Podpísali zmluvu a odišiel.



19-ročný podvodník mal ale s autom úplne iné plány. Rozhodol sa ho predať. O pár hodín sa mu ozval kupec. Dohodli si stretnutie, na ktorom mu mal odovzdať peniaze. Podvodník sa spolu s kumpánom tváril, že sú konatelia autopožičovne, z ktorej auto vzali.

Na druhý deň kupujúci zistil, že ho podviedli. Auto musel vrátiť späť do požičovne, 19-ročný podvodník z Galanty s jeho peniazmi zmizol.

Podvodník stihol predať aj ďalšie auto. To si požičal v Žiline a v Trenčíne zaň dostal 2000 eur. Nie je vylúčené, že okradol oveľa viac ľudí. Podvodník je stále na slobode a preto môže v trestnej činnosti pokračovať.  

Podvodník_predáva_požičané autá_Trenčín

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy