Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na internete vyčíňa podvodník. Cez zoznamku manipuluje obete!
Zdielať na
Krimi

Na internete vyčíňa podvodník. Cez zoznamku manipuluje obete!

Ak ste slobodný, žijete v Bratislave a radi sa cez internet zoznamujete s novými ľuďmi, mali by ste zbystriť pozornosť. Oslovil nás totiž človek, ktorý tvrdí, že v hlavnom meste práve na takýchto ľudí striehne podvodník. Jeho samotného zmanipuloval a obral o peniaze aj cenné veci.

Peter sa s Adriánom zoznámil na internetovej sociálnej sieti. Urobil naňho dobrý dojem a tak sa začali stretávať. Zlom prišiel minulú nedeľu. Peter tvrdí, že Adrián ho oklamal a okradol. Keď boli v jednom z bratislavských nákupných centier, vytiahol naňho vymyslený príbeh o rodičoch.

Vraj práve pricestovali, sú na parkovisku a chcú s nimi stretnúť. Adrián sa preto tváril, že ide po rodičov a Petrovi ponúkol, že mu odloží veci do ich auta. Dokonca im objednal aj kávu. "Opýtal sa ma, či mi môže zobrať veci do auta, aby som ich nevláčil po celom nákupnom centre, tak hovorím dobre. No a odvtedy sa nevrátil," hovorí poškodený Peter Vrana.

Dokonalý manipulátor

Peter sa domov vracal bez tašky, mobilov, notebooku, peňazí aj bundy. Všetko si ocenil na viac ako 2 000 eur a prišiel aj o podklady do práce.  Podľa našich informácií však Peter nie je jediný, kto na Adriána podal trestné oznámenie. V hlavnom meste už kvôli nemu kontaktovalo políciu viacero ľudí, ktorí tvrdia, že ich oklamal a okradol.

"Ja som dokonalejšieho manipulátora, človeka, ktorý by pôsobil dôveryhodnejšie, nestretol. Ona vás zmanipuluje tak, že mu tie veci sami dáte. V tom je majster," vystríha Peter.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy