Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Objednali si mobil, dostali knihy a zemiak!
Zdielať na

Objednali si mobil, dostali knihy a zemiak!

Pokazená radosť z vianočných darčekov. V okolí Starej Ľubovne sa viacero ľudí popálilo pri nákupoch cez internet. Namiesto objednaného tovaru im domov prišli iba papiere, staré knihy, či dokonca zemiak.

Predstavte si, že si konečne rozbaľujete svoj vytúžený mobil, no namiesto neho sú v škatuli úplne iné veci. Takto skončili niekoľkí ľudia z okolia Starej Ľubovne, ktorí si cez internet objednali špičkové telefóny za akciových 200 eur.

"Objednali sme si kvalitnejší mobil a v krabici boli papiere a brožúry. Okamžite sme to reklamovali na pošte a ohlásili sme to na políciu," povedal poškodený Jozef. "Prišiel nám mail, že do troch dní nám pošlú telefón, ale priši iba knihy," dodala pani Helena.

Zemiak za 200 eur!

Medzi knihami, ktoré dostali, boli skutočné čitateľské lahôdky, ako napríklad Boh je nádej pre alkoholika. Treba dodať, že určite aj pre podvodníka, ktorý takto oklamal ľudí. Drahé knihy nemajú poškodení ani chuť čítať.

Kamarátka pani Heleny zasa namiesto 200 eurového mobilu dostala zemiak, takú drahú zeleninu ešte v živote nevidela.

Pozor na podvodné stránky

Pri nákupoch cez internet sa vyhnite neznámym predajcom. Radšej si vyberte webové stránky, ktoré okrem profilu predajcu ponúkajú aj reakcie jeho predošlých zákaznikov.

kniha a zemiak namiesto mobilu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy