Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
ROZHOVOR. Cez Michala prešiel 24-tonový kamión. Prežil...
Zdielať na

ROZHOVOR. Cez Michala prešiel 24-tonový kamión. Prežil...

Stopoval na ceste smrti. Bolo mokro, hmla a tma. 24-tonový kamión ho zrazil v plnej rýchlosti a on skončil priamo pod ťahačom. Takto dopadol jeden mladík z Galanty asi pred mesiacom. Jediné vážnejšie zranenie, ktoré pritom utrpel, bola len zlomenina nohy. Nič viac. Boli sme sa za ním pozrieť, ako sa má teraz.

Prešiel cez neho kamión

Koncom minulého mesiaca sa stala strašná nehoda. Každý by si pomyslel, že jej účastník nemal ani najmenšiu šancu na prežitie. Na ceste zo Senca do Sládkovičova stopoval mladík v čiernych šatách. V nie dobrých podmienkach.

A skončil pod ťahačom 24-tonového kamióna! Vodič Michala jednoducho nevidel. Spod kamióna ho vyťahovali hasiči aj policajt, ktorý prišiel nehodu vyšetrovať.

Zranenia prekvapili aj lekárov

Pri Michalovi však stáli zrejme všetci svätí. Dnes k nám totiž prišiel po svojich. Zranenia, ktoré pri nehode utrpel, prekvapili totiž aj samotných lekárov. Zlomená noha, rebro, pár prstov a odreniny na tvári....

"Mal som v ten večer na sebe náš fanúšikovský šál, možno mi to pomohlo," myslí si Michal. Podľa neho možno pri ňom stál duch mŕtveho chlapca, na počesť ktorého bola pomenovaná skupina futbalových fanúšikov. A do nej Michal patrí. "Teraz som PN, ale najradšej by som už bol v robote..."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy