Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zachraňovať zranených? Radšej si zapálim, povedal si vodič
Zdielať na

Zachraňovať zranených? Radšej si zapálim, povedal si vodič

Drzosť niektorých vodičov nepozná hranice. Doplatili na to aj mladí Bratislavčania, ktorí sa vinou iného šoféra z minúty na minútu stali účastníkmi dopravnej nehody. Vinník ale namiesto pomoci z miesta činu drzo ušiel.

K nehode došlo priamo na križovatke, ktorá je blízko bratislavského letiska. Mladá žena po náraze utrpela otras mozgu, preto na miesto okamžite dorazila sanitka. Policajti stihli zadokumentovat len výpovede poškodených a škodu na ich vozidle.

Vpálil v 90 km/h do druhého auta

Vinník nehody nedal prednosť a surovo im 90 kilometrovou rýchlosťou vošiel do cesty. Náraz bol taký silný, že obe autá odhodilo niekoľko metrov. Páchateľ následne vystúpil z vozidla a zapálil si cigaretu.

Muž z Levického okresu následne sadol do auta a surovo utiekol, aj napriek tomu, že mladá žena mala zdravotné problémy. Polícia sa prípadom zaoberá, no výpovediach svedkov je rozpor.

Vinníka vraj polícia nevypočula

Mladý pár ale hnevá to, že vinníka nehody polícia doteraz nezadržala ani napriek tomu, že jej odovzdali jeho presné evidenčné číslo vozidla. Podľa expertky na trestné právo je polícia povinná na základe výpovede poškodeného preveriť všetky skutočnosti, ktoré uviedol.

Skončí vo väzení?

Mladý pár sa spamätáva zo šoku a čaká, kedy sa situácia vyrieši. Vinník nehody sa zrejme dočká aj väzenia. Za trestné činy, ktorých sa dopustil mu totiž hrozia nepodmienečné tresty.

Nehoda_Bratislava_poškodené auto_konkrétny prípad

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy