Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Starenku s dcérou terorizujú susedia
Zdielať na

Starenku s dcérou terorizujú susedia

Hádky, krik, divoká jazda, prípadne prepichnuté pneumatiky. Takto to vyzerá medzi dvomi rodinami – susedmi na Záhorí v obci Tomky. Ich nezhody vznikli pre údajne nevyriešené spory o pozemok.

Dom nových susedov stojí medzi pani Máriou a jej mamou. Spočiatku bolo vraj všetko v poriadku až do doby, keď susedia začali stavať murovaný plot. Podľa slov pani Márie ho vraj postavili už na jej pozemku.

Spor o pozemok

Tvrdí totiž, že k jej šiestim árom patria ešte štyri a práve tie vlastnia noví susedia. Údajne to pracovníci nesprávne vymerali ešte pred 50 –timi rokmi. Preto sú tu hádky a polícia na bežnom poriadku.

"Filip sa mi vyhráža bitkou, keby moja matka nevyšla, tak ma aj dotlčie. Monika hádzala po mne kamene,"
hovorí pani Mária. Jej, už staršia, mama sa ich dokonca bojí a z domu radšej ani nevychádza.

Prepichnuté gumy

Najmä priateľa ich 17-ročnej dcéry, ktorý vraj vždy v noci robí na svojom aute hluk pred jej domom. Nezhody medzi susedmi dokonca vyústili až do prepichnutých pneumatík na aute pani Márie. To podľa jej slov mal urobiť práve priateľ ich dcéry.

Na stanovisko sme sa chceli spýtať aj susedov. Tí však neboli doma a spojiť sa nám s nimi nepodarilo. Všetko teda zostáva na  súde, kde sa stretávajú od roku 2008. 

Mária a jej mama, teror, susedia, hádky, spor o pozemok

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy