Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Otec hodil synčeka do práčky, vraj nepočúval v škôlke
Zdielať na

Otec hodil synčeka do práčky, vraj nepočúval v škôlke

Hrôzostrašný prípad otriasol Francúzskom a následne celým svetom. Iba trojročného chlapčeka zabil jeho vlastný otec. Dieťa ho údajne hnevalo, pretože nepočúvalo v škôlke. A tak ho otec za trest strčil do práčky. Či ju zapol nevedno, faktom ale je, že dieťatko zomrelo na následky vážnych poranení hlavy.

Hneval, strčil ho do práčky

Zúrivý otec nezvládol svoj hnev a životom za to zaplatil jeho 3-ročný syn. Pre neposlušnosť ho rodič vopchal do práčky. Teraz musia policajti vyšetriť, či dieťa zabil pobyt v práčke, alebo pád zo schodov, ako tvrdí jeho otec. Patológ určil, že maličký zomrel na následky poranení hlavy. 

"Keď som vzala dieťa, už bolo mŕtve. Vzala som ho do náruče. Bolo na zemi, celé studené. Chlapček bol mŕtvy," tvrdí susedka.

Otec sa rozzúril ako nikdy

Otca okamžite zatkli a súdiť ho budú pre vraždu. Podľa vyjadrení rodiny mal muž problém ovládnuť svoje emócie. Výbuchy hnevu boli v tomto dome na dennom poriadku.

O smrti 3-ročného chlapčeka sa dozvedeli od rodiny susedia - utekali maličkému na pomoc, ale zachrániť ho už nemohli. Keď dorazili k domu, bolo dieťatko mŕtve.

polícia_francúzsko_auto_policajti_ilustračné foto

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy