Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hádka policajného šéfa s frajerkou. Opitý demoloval panelák!
Zdielať na

Hádka policajného šéfa s frajerkou. Opitý demoloval panelák!

Riaditeľ jedného z oddelení polície v Humennom mal poriadne vyvádzať. Susedia na neho nemajú iné pomenovanie ako „nepríčetný“. Opitý vraj najprv rozbíjal zariadenie v byte, neskôr na chodbu dovliekol mrazničku a mäso z nej hádzal dole schodmi. Ľudia tŕpli, kedy vytiahne zbraň...

Obyvatelia bytovky vravia, že policajný náčelník nevyčíňal prvýkrát. No jeho posledné predstavenie presiahlo všetky medze. Hoci vystrájal len vo svojom byte, hore nohami bol celý vchod.

Podľa susedov sa mal policajt s priateľkou nadránom vrátiť z oslavy. Vraj sa pohádali a muž potužený alkoholom začal vyvádzať. "Myslel som si, že spadne byt. Stoličky, nábytok, všetko akoby rozbíjal, ona tam vrieskala o pomoc," opisuje celú drámu jeden zo svedkov. Ľudia nám povedali, že za dverami len tŕpli, čo sa bude diať.

Neskôr sa totiž policajt z bytu presunul na chodbu. Dole schodmi údajne vyhadzoval mäso. A tu už viacerí zalarmovali políciu. "Začal vyťahovať mäso. Vylámal celý rám z výťahu, čistý psychiatrický amok," mrazničku a vyhadzoval z nej hovoria susedia.

Frajerka si všetko nakrúcala

Po príchode policajtov vraj muž veľmi spolupracovať nechcel. Jeho priateľka si údajne všetko kamerovala mobilom. Až po chvíli sa ho podarilo upokojiť. Policajného náčelníka nakoniec z bytovky odvádzali v putách. "Nadriadený policajta začal voči nemu disciplinárne a personálne konanie. Z funkcie riaditeľa bude odvolaný, v polícii pracovať zostáva," vyjadril sa prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy