Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ožratý Ružomberčan jazdil po diaľnici 15 km v protismere!
Zdielať na

Ožratý Ružomberčan jazdil po diaľnici 15 km v protismere!

Jazda v protismere hoci i na pár sekúnd vždy prináša isté riziká. Muža, ktorého za tmy zadržali policajti, mal však odvahy viac než dosť. Nielenže bol na mol opitý a ohrozoval vlastný ako i cudzie životy, ale išiel v protismere rovno po severnej diaľnici D1...

Či prešiel 27-ročný Ružomberčan v protismere niekoľko metrov alebo kilometrov, sa zatiaľ nedá s určitosťou povedať. Isté však je, že mal obrovské šťastie, pretože touto svojou jazdou mohol veľmi ľahko spôsobiť vážnu dopravnú nehodu.



Podľa prvej možnosti, vošiel vodič do protismeru, ignorujúc zvislé aj vodorovné dopravné značenie už v Ivachnovej. V tomto prípade by prešiel v protismere až 15 kilometrov! Druhá možnosť predpokladá, že pôvodne išiel po diaľnici v smere z Liptovského Mikuláša. Počas jazdy sa však z nejakého dôvodu rozhodol vrátiť a preto sa obrátil do protismeru.

Vodiča si našťastie všimla policajná hliadka. Policajti ho následne podrobili dychovej skúške. Jej výsledok odhalil najpravdepodobnejší dôvod jeho nebezpečnej jazdy. Nafúkal vyše dve promile a putoval rovno do cely policajného zaistenia.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy