Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Brutálna bitka v Dobšinej! Róm zo žiarlivosti dobodal kamaráta (35)
Zdielať na

Brutálna bitka v Dobšinej! Róm zo žiarlivosti dobodal kamaráta (35)

V Dobšinej pri Rožňave sa odohrala krutá bitka. Stála za ňou žiarlivosť, ktorá dokázala obrátiť priateľstvo dvoch mužov na nenávisť. Jeden z nich totiž vytiahol na druhého kuchynský nôž. A kamarátovi bodal do brucha a chrbta. Zatiaľ čo zraneného muža prevážali vo vážnom stave do nemocnice, útočníka zadržali policajti. Aj v tomto prípade za všetkým je žena...

Podľa našich informácií mal bitku začať práve dobodaný Miro. 44-ročný Jozef naňho vytiahol nôž až neskôr a z pomsty. Manželka Mira tvrdí, že za konfliktom stála Jozefova žena. Stačilo sa vraj na ňu čo i len pozrieť a už bol oheň na streche. Žiarlivosť tak takmer zabila jej muža.

Z pomsty takmer vražda

Bitka sa odohrala neďaleko Jozefovej záhrady. Kamaráti sa práve vracali z herne, keď sa hádka prudko zmenila. Nikto ju však nevidel. Jozef si po kuchynský nôž s 12-centimetrovou čepeľou išiel rovno do svojho domu a kamaráta niekoľkokrát bodol do brucha a chrbta. Následne ho odhodil do záhrady, kde ju našli policajti.

Útočník má pestrú minulosť

Dobodaného Mira okamžite previezli záchranári do rožňavskej nemocnice. Jeho stav je podľa našich informácií vážny, ale mal by byť stabilizovaný. Jozefa odviedli policajti do vyšetrovacej cely. Nejde však o neviniatko. Muž mal byť v minulosti už päťkrát súdne trestaný.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy