Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Vykradli zlatníctvo v Leviciach! V tichosti a za bieleho dňa...
Zdielať na

Vykradli zlatníctvo v Leviciach! V tichosti a za bieleho dňa...

To je ale drzosť! V Leviciach vykradli zlatníctvo rovno za bieleho dňa. Zlodeji si so sebou vzali zlato za desiatky tisíc eur. Takýto vlamači už v Leviciach pred časom vyčíňali a polícii sa ich podarilo odhaliť.

Páchateľ využil moment, keď predavačka práve nebola v zlatníctve. Do vnútra sa vlámal v čase obednej prestávky. "Predavačka odišla na obed. Odohralo sa to za 15 minút," povedal majiteľ budovy. Zlodej nielenže vnikol do zlatníctva bez použitia násilia, po svojom odchode ešte aj zamkol.

Aktivovala alarm?

Nikto z okolitých predavačov pritom nepočul alarm, teda je pravdepodobné, že ho predavačka ani neaktivovala. Podľa našich informácií si mohol zlodej odniesť až dve kilá zlatých prsteňov a retiazok. "Vznikla škoda za viac ako 30 tisíc eur," informovala hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková.

Nasnímali a zhotovili si kľúče

Podobný prípad sa pritom už v Leviciach stal. Páchatelia kamerou nasnímali kľúče, ktorými si predavačky otvárali zámky. Zo záberov si potom vyrobili náhradné kľúče a dostať sa do obchodu bola pre nich hračka...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy