Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dramatická prestrelka v Bratislave! Na policajtov sa rútil s autom
Zdielať na
Krimi

Dramatická prestrelka v Bratislave! Na policajtov sa rútil s autom

V nákupnom centre na bratislavských Zlatých Pieskoch sa v skorých ranných hodinách strieľalo. Terénne vozidlo prerazilo vchodové dvere a dostalo sa dnu. Páchatelia si robili zálusk na lúpež v zlatníctve. Ich plán však prekazila polícia.

Nadránom okolo piatej prerazilo vozidlo značky BMW dvere do nákupného centra v Bratislave. Zatiaľ čo sa páchatelia pokúšali prerezať karbobrúskou dvere do zlatníctva, pred vchod do centra zaparkovalo športové auto tmavej farby. Zločinci mali zdá sa všetko premyslené, no vyrušila ich polícia. Vodič športového vozidla vzal okamžite nohy na plecia. Na výzvu mužov zákona nereagoval a z miesta ušiel cez parkovisko smerom na Studenú ulicu.

Ďalší z páchateľov sa po nastúpení do terénneho auta značky BMW vyrútil rovno na policajtov. Ohrozoval ich životy a zdravie. Muži zákona sa ho snažili zastaviť 12 výstrelmi. Ani tých sa však nezľakol a unikal smerom na Senec von z Bratislavy. Z vozidla mu začala tiecť neznáma kvapalina. Aj napriek tomu, že policajti vozidlo prenasledovali, po čase sa im v rýchlosti stratilo z dohľadu.

Ak máte akékoľvek informácie o podozrivých vozidlách či páchateľoch neváhajte kontaktovať políciu telefonicky na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie z poškodzovania cudzej veci a z útoku na verejného činiteľa.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy