Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Festivalový dav uväznila búrka v hypermarkete. Chaos riešili policajti...
Zdielať na

Festivalový dav uväznila búrka v hypermarkete. Chaos riešili policajti...

Zamestnanci jedného z bratislavských hypermarketov sa nestačili čudovať. Do obchodu sa totiž začali hrnúť ľudia. Taký nával zákazníkov vraj nezažili ani počas Vianoc. Nie však preto, že by mali nejakú akciu. Vonku sa totiž "všetci čerti ženili". Nákupné centrum radšej zatvorili.

Hudobný reggae festival bol v plnom prúde. Vtom sa ale počasie veľmi zhoršilo a tak sa organizátori rozhodli festival prerušiť. Stovky ľudí sa ihneď začali presúvať do blízkeho hypermarketu. Podľa polície ich bolo približne 1 200. 

Búrka, dážď aj silný vietor neprestávali, ľudia nemali kam ísť a preto si v obchode aj sadli. Údajne boli hluční a situácia sa stávala nezvládnuteľnou. Manažér hypermarketu sa preto rozhodol nonstop prevádzku zavrieť.

"Situáciu sme vyhodnotili ako natoľko vážnu, že sme v záujme ochrany majetku boli nútení prevádzku približne na hodinu zatvoriť," informovala hovorkyňa hypermarketu. Nakoniec na miesto prišla aj štátna polícia, vďaka ktorej sa ľudia pobrali preč. Na políciu nikoho predviedli a ani sa nikto nezranil.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy