Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krutá zábava: Muž týral svoju priateľku (22) pod pseudonymom
Zdielať na

Krutá zábava: Muž týral svoju priateľku (22) pod pseudonymom

Viac než tri roky žilo úbohé dievča na antidepresívach, myslelo na samovraždu a univerzitu takmer predčasne ukončilo. Ruth totiž týral neznámy muž. Denne ju sledoval, mailom jej posielal sexuálne videá a fotografie jej nahého tela dostali všetci jej známi vrátane rodiny. Alebo vystupoval pod jej menom. Aj polícia bola zúfalá... Ale mužovu totožnosť napokon vypátrali. Vinníkom bol jej dlhoročný priateľ...

Nikto tomu nechcel uveriť. Tyranom bol 22-ročný Angličan Shane Webber, priateľ týranej a šikanovanej Ruth Jeffery. Obludné však je na tom to, že dievča počas dlhých rokov tyranie za svojím chlapcom denne prichádzala a prosila ho o pomoc. Zdôverovala sa mu so všetkým.

Nech ide do väzenia!

"Chcem, aby ho dali do väzenia. Posledné roky mi ničil život... A boli sme si takí blízki. Všetko sme robili spolu," nedokázala uveriť Ruth. Jej priateľ ju totiž dohnal až k psychiatrovi, ktorý jej predpísal antidepresíva. Dokonca uvažovala o samovražde. Jej nahé fotografie sa objavovali na pornostránkach, posielal ich jej rodičom a známym. Vystupoval pod jej menom a pozýval jej na ubytovňu neznámych mužov, ktorých mala chcieť zviesť...

dailymail.co.uk

Posielal jej množstvo porna

Jej stránku bombardoval sexuálne explicitnými videami a fotografiami. Čo sa stalo, že ju takto týral vlastný priateľ? "Bola som z toho vystresovaná, pretože sa to dialo každý jeden deň. Boli dni, keď som od zúfalstva volala mame a chcela ukončiť svoj život... Nechcelo sa mi robiť nič, celý čas som mala pocit, že ma niekto pozoruje, že je niekto za mnou," popisuje roky plné nočných mor Ruth.

Niektoré skúšky na univerzite v Loughborough musela dokonca opakovať. Kvôli strašnému napätiu a stresu...

Chlapec klamal polícii, krivo obvinil iného

Keďže sa však na internete objavovali fotografie jej nahého tela, začala podozrievať aj svojho priateľa Webbera. Bol totiž jediný, kto ich mal vo svojom počítači. Chlapec jej však tvrdil, že sa mu do počítača nabúral jeho kamarát a fotky si stiahol na svoj notebook. Polícia mu ho preto zabavila, no nič nenašla.

Webber preto pokračoval v klamstvách... Až kým ho polícia cez maily neodhalila. Teraz ho porota na súde uznala vinným a budúci mesiac má byť odsúdený. "Áno, bol počas nášho vzťahu trochu panovačný a majetnícky," priznáva pri spätnom pohľade na vzťah Ruth.

Internet vrátane sociálnych sietí je podľa odborníkov rajom pre násilníkov a sexuálnych zločincov. Aj na Slovensku už máme prvú obeť "internetového zločinu":

Súvisiace články

Najčítanejšie správy