Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rukojemnícka dráma v Pezinku! Muž (51) držal v dome malé deti
Zdielať na

Rukojemnícka dráma v Pezinku! Muž (51) držal v dome malé deti

V Pezinku vo štvrtok večer zasahovalo špeciálne komando z Útvaru osobitného určenia a v okolí Komenského ulice boli desiatky policajtov aj s vyjednávačom. V jednom z rodinných domov totiž zadržiaval muž svoje dve malé deti ako rukojemníkov!

Na mieste to vyzeralo celý čas naozaj dramaticky. Muž pred odštartovaním celej rukojemníckej drámy, údajne bejzbalovou palicou napadol manželku a spôsobil jej vážne poranenie hlavy. Podľa polície sa totiž matka snažila brániť pred bitkou svoju 19-ročnú dcéru!

Polícia v Pezinku zasahovala okolo 17:30. Incident vyvolal 51-ročný muž, ktorý napadol 19-ročnú dcéru a spôsobil jej poranenia tváre. Zastať sa jej podľa bratislavského policajného hovorcu Františka Peczára mala matka, ktorú muž následne takisto napadol. Vyskočil von z okna a tu čakal na policajtov.

Sanitka ženu ihneď previezla do nemocnice, no pezinská dráma pokračovala. V dome s mužom ostali dve maloleté deti. Policajti mali navyše podozrenie, že je ozbrojený, preto boli privolaní na miesto aj kukláči s policajným vyjednávačom. Po telefonickom spojení vyšiel muž von z domu a vzdal sa.

Agresora následne eskortovali na policajné oddelenie. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. V prípade dokázania viny mu hrozí 7 až 15 rokov za mrežami...

TV JOJ


TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy